top of page

Praktische Info

Adres

De festivalweide bevindt zich in de Tapuitstraat in Deerlijk en is ter gelegenheid van dit evenement voor de bezoekers enkel en alleen bereikbaar via de Pontstraat.. 

Een evenement kan altijd wel wat overlast met zich meebrengen. Respecteer dan ook onze buren bij aankomst en het verlaten van het festivalterrein, en hou ook rekening met de parkeerrichtlijnen van de veiligheidsdiensten.

&

Don'ts

Do's

Do's & Don'ts

Veiligheid van concert- en festivalgangers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. We hebben een stevig veiligheidsbeleid.

De voorbije maanden en weken is er met het oog op de komende festivalzomer opnieuw intensief vergaderd met lokale en federale politie, met lokale en provinciale overheden. Er zijn richtlijnen uitgewerkt voor komende zomer.

Laat deze richtlijnen en regels vooral de pret niet drukken. Alles wordt in het werk gesteld om de controles zo vlot als mogelijk te laten verlopen. We danken je voor je begrip, voor je spontane medewerking bij de controles, voor de extra inspanning, om waakzaam te zijn en te blijven.

Elk concert, elk festival is een groot feest. Geniet!

Stoeltjes in beperkte mate toegestaan; klik voor voorbeeld

Belangrijk!

  • Vuurtjes maken in het Festivalpark is strikt verboden.

  • Binnenbrengen van eten en drinken op de festivalweide is niet toegelaten.

  • Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden.

  • Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden van het festival

  • Huisdieren zijn niet toegelaten. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden (al dan niet in opleiding) voor personen met een beperking.

IN = IN 
OUT = OUT

​Tevens in overleg met de veiligheidsdiensten hebben wij besloten om net zoals op andere festivals bovenstaande regel te hanteren. 

bottom of page