top of page

Niels Destadsbader

1J0A0331 LR(1).jpg

" STERKER"
Niels Destadsbader

We schrijven 2009 wanneer de toen 21 jarige Deerlijknaar Niels Destadsbader echt van zich laat horen. De finale van ‘Steracteur Sterartiest’.

Met ‘Dansen’ en ‘Hey Pa’ scoort hij in 2015 zijn eerste Nr 1 hit in Vlaanderen gevolgd in 2016 door de single ‘Vandaag’ waarmee hij heel wat podia met live band gaat afschuimen om vervolgens dat najaar nog af te sluiten met een theatertour. 

Op 21 oktober 2016 stelt Niels met heel veel trots zijn debuutalbum voor bij de lancering van de gelijknamige single 'Speeltijd'. Samen met Miguel Wiels, Als kers op de taart wint Niels begin 2017 zijn eerste M.I.A., staat hij in de zomer op Werchter Boutique en wint hij kort daarna Zomerhit met ‘Skwon Meiske’.  Aansluitend op de zomer staat Niels opnieuw op nummer 1 in de Vlaamse Top-50 met zijn nieuwe single ‘Sara’. In het najaar start het tweede seizoen van ‘Niels Destadsbader klapt uit de biecht’ en kondigt hij aan dat ‘Niels & Wiels’ een vervolg krijgt in 4 exclusieve shows in Vlaanderen. ‘Tranen Met Tuiten’ is de volgende single en is te horen in de derde Kampioenenfilm ‘Kampioenen Forever’.

2018 start met een hoogtepunt wanneer Niels voor het tweede jaar op rij een M.I.A. wint. In een vierde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’ doorbreekt hij muzikale grenzen met covers van Helmut Lotti, Jasper Stervelinck, Coco Jr., K’s Choice, Silvy De Bie en Sharon den Adel. Tijdens dit populaire programma vult Niels, samen met boezemvriend Miguel Wiels, de Gentse Capitole, Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt en de Antwerpse Stadsschouwburg met de theatershow ‘Niels & Wiels’. 2018 is ook het jaar waarin Niels 30 wordt en dat getal is dan ook de titel van zijn tweede album dat ter wereld komt op 30 mei 2018. 

2019: De nieuwe theatertournee ‘In de kinderschoenen’ was in een mum van tijd uitverkocht – Niels wint maar liefst 5 Mia’s begin februari en wordt hiermee de grootste winnaar in zijn categorie en maakt hiermee duidelijk dat Vlaamse muziek leeft.  Het Sportpalies. wordt maar liefst 3 keer uitverkocht!

2020: als artiest dient hij heel wat van zijn geplande optredens uit te stellen maar typisch Niels komt hij ons op het moeilijkste moment steunen met zijn hit Nooit Alleen. 

Niels en band zijn er voor de 3de keer op rij terug bij en zijn als band nog 'sterker' geworden. Onze Deerlijknaar mag dan ook niet ontbreken en Niels en de ganse band kijken uit naar om terug het publiek te begroeten en tekenen terug present op BuikRock op zaterdag 27 augustus. Niks wordt aan het toeval overgelaten om dit jaar opnieuw zijn fans te verblijden.. I

Wij zijn dan ook terecht 'preus' dat onze Ereburger terug van de partij is.

bottom of page