André Hazes 

AndréHazes_SetVexy_0236-2.jpg

LEEF !

André Hazes 

Zoon van de in Amsterdam geboren en inmiddels overleden André Hazes die geldt tot één van de meest succesvolle volkszangers in Nederland en Vlaanderen. Met hits als een 'een beetje verliefd' - 'bloed zweet en tranen' werd André onsterfelijk toen hij in 2004 overleed.

In zijn voetsporen volgt zijn jongste zoon André Hazes als zanger presentator. Zijn muzikale carrière raakte in 2014 in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het programma 'De beste zangers van Nederland'. Zijn meest bekende album tot op vandaag in België is zijn 4de met de titel 'Leef' en met de gelijknamige monster hit maar ook nieuwe albums als 'Wijzer'. Wist u dat hij de jongste soloartiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal Ahoy wist te trekken. André was in het Corona jaar 2019 niet van de Vlaamse zenders weg te denken. Zo was hij een gesmaakte gast in het programma 'Liefde voor Muziek' dit voorjaar waar hij met 'Doe het licht maar uit' toonde hoe groot deze jongeman als artiest is. Ook zijn deelname in de jury van De Voice Senior en zijn deelname aan Rode Neuzen dag werden ten zeerste gesmaakt. 

Hij houdt van Vlaanderen en Vlaanderen houdt van André, en komt met zijn voltallige liveband naar Deerlijk op zondag 29 augustus.