Natalia

Natalia Def zachterR 5604-min.jpg

Higher than the sun
Natalia 

Op aanraden van Hans Otten schreef Natalia zich in voor Idool 2003, een zangwedstrijd op televisiezender VTM. Ze belandde samen met Peter Evrard in de finale van het programma. De kijkers verkozen echter Evrard tot winnaar. Ondanks haar tweede plaats kreeg ook Druyts een platencontract bij Sony BMG. Ze bracht enkele weken na de finale haar debuutsingle Without You uit in Vlaanderen en won hiermee in de zomer van 2004 de TOTZ-trofee.

Later dat jaar was Natalia te gast bij Night of the Proms. In oktober 2003 volgde een tweede single: I've Only Begun to Fight. Dit nummer, dat gebruikt werd in de film Team Spirit 2, bezorgde de zangeres na enkele weken goud in de Vlaamse hitlijsten. De tweede single was tevens de voorbode van haar debuutalbum This Time, dat eind 2004 werd gelanceerd in België.

n februari 2004 nam Natalia deel aan de voorrondes van Eurosong 2004 met het nummer: Higher than the Sun. Ze eindigde op de tweede plaats, achter zangeres Xandee. Higher than the Sun werd een hit in Vlaanderen.[3]

In de zomer van dat jaar had Natalia hits met I Want You Back en Risin'. Risin' won nadat slechts twee keer te horen was geweest in het programma Tien Om Te Zien de verkiezing van de TOTZ-zomertrofee 2004. Kort daarna werd haar tweede album Back for More uitgebracht.

Wisten jullie dat Natalia In juni 2007 met 10 nummers tegelijk in de Ultratop 100 stond?  Hiermee vestigde ze een nieuw Belgisch record.

Natalia is naast een persoon met een geweldige stem ook iemand met een groot hart: samen met Gabriel Ríos nam Natalia in januari 2010 het nummer Hallelujah van Leonard Cohen op ten bate van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

In september 2010 werd Burning Star van Natalia en Anastacia uitgebracht, een duet naar aanleiding van de nieuwe Natalia Meets concerten in januari 2011. In het begin van 2011 startte de concertenreeks Natalia meets Anastacia in het Antwerps sportpaleis.

Natalia was vanaf 2011 ook een van de coaches van het talentenjachtprogramma The Voice van Vlaanderen.

Op 14 augustus 2013 tekende Natalia een langdurig platencontract bij Universal Music. In september bracht ze het nummer Angel uit samen met Lionel Richie.

In 2015 veranderde Natalia van management en in 2017 was Natalia te zien in Liefde voor Muziek en 2018 sloot af met 2 keer “Natalia 15 Years - The Crystal Concert” Vijftien jaar na haar ontdekking laat Natalia al haar grote hits de revue passeren in de Lotto Arena..

 

2020: eindeloos geluk met de geboorte van haar dochter Bobbi-Loua waar ze optimaal kon van genieten door de lege agenda dat jaar.

2021 wil Natalia terug het podium op en mensen terug verwennen met haar reeks van tophits.