top of page

Historiek BuikRock

Covid Safe Ticket Controle

Veilig binnen op BuikRock ! 

Liefste BuikRockers...

Deerlijk, 28/08/2021

Wie toegang wil tot BuikRock 2021 moet, naast een toegangsticket, ook een COVID Safe ticket kunnen voorleggen:

BEZOEKERS UIT BELGIË

Inwoners van België moeten een Covid  Safe ticket voorleggen. Dat kan u verkrijgen via CovidSafeBE. Wij vragen u uitdrukkelijk om de Covid Safe applicatie op uw telefoon te downloaden. Maar via https://www.mijngezondheid.be kan u ook een vaccinatiecertificaat downloaden of laten opsturen. of u belt naar 078 78 78 50.

Het certificaat bevat een gestandaardiseerde QR-code die werkt voor alle inwoners binnen de EU. Testcertificaten tonen ook tot welke dag de persoon toelating heeft.

Voor kinderen onder de 12 jaar geldt geen testverplichting.

OPGELET: 

NET VOOR U IN EEN SAFE ZONE KOMT, zal u eerst uw  COVID SAFE TICKET MOETEN TONEN EN UW IDENTITEITESKAART.

Na dit controle centrum, krijgt u uw COVID SAFE bandje en komt u in een Safe Zone.

 

Enkele 100 meters verder, aan de officiële ingang vragen we vervolgens om u Covid Safe bandje te tonen en uw ingangsticket. Vanaf dan kan het feest echt beginnen.

Mogen we uitdrukkelijk vragen om afstand te bewaren en mondmasker te dragen tot u in de Covid Safe zone bent!!?

 

TOEGANG NAAR FESTIVAL

De toegang naar Buikrock kan enkel via het kruispunt Stationsstraat en Tapuitstraat! Zowel voor voetgangers, wagens en fietsers zal de toegang naar de Tapuitstraat via de Pontstraat verboden zijn!!!

GROEN = TOEGANG TOT HET FESTIVAL

U krijgt een groene code als:
  • OF U volledig gevaccineerd bent + 2 weken (+ 4 weken indien Johnson & Johnson).

  • OF U in het bezit bent van een negatieve PCR-test die ten vroegste 48 uren voor dag van het evenement afgenomen werd.

  • OF U in het bezit bent van een herstelcertificaat met een geldigheidsduur die begint 10 dagen na de datum van de eerste positieve PCR-test en eindigt 180 dagen na de datum van die eerste positieve test.

  • Personen die een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

TIP: WIJ RADEN TEN STELLIGSTE AAN OM OP DONDERDAG 26 AUGUSTUS EEN PCR- TEST TE LATEN AFNEMEN voor wie op vrijdag 27 en/of zaterdag 28 augustus komt, Voor wie op zaterdag 28 en/of zondag 29 augustus komen raden wij aan om op VRIJDAG 27 AUGUSTUS een PCR test te laten afnemen. Dit kan bij:

  • UW HUISARTS

  • EEN ERKEND TESTCENTRUM niet ter plaatse mogelijk

  •  EEN CORONAPUNT (afspraak via www.mijngezondheid.be)

TIP: PRINT UW CERTIFICAAT VOOR DE ZEKERHEID OOK UIT!

Pas nadat een bezoeker zijn of haar Covid Safe polsbandje heeft ontvangen, bevindt deze zich in de Covid Safe Zone. Dat betekent dat afstandsregels en het dragen van een mondmasker niet meer nodig zijn.

U heeft geen smartphone 

Niet getreurd, U kan uw certificaat aanvragen via 078 78 78 50 (Vlaamse helpdesk Corona certificaten). Eenvoudig het keuzemenu volgen en uw certificaat wordt u opgestuurd.

#beatcorona

#BuikRock2021

bottom of page